Január 26-án, szombaton este az Oroszlánosban

Névtelen_2.jpg

HTML

Facebookon is vagyunk!

Mi újság Tállyán?

„Tállya egyedülálló építészeti és természeti adottságokkal rendelkezik és még mindig élő és összetartó közösséggel büszkélkedhet. Bár kétségtelen, hogy amíg a mádi dűlők neveit ma már kívülről fújják a borrajongók, addig a tállyaiak közül jó, ha egyet-kettőt fel tud idézni, az idők gyorsan változhatnak. Tállya a jövő hegyaljai települése.”
(Alkonyi László)

Kérdése van? Írna belénk/nekünk? E-mail: tallyabor[a]gmail.com

Tállya a Wikipédián
Tállya a Mandiner borrovatában
Tállya az Irodalmi Jelenben
Tállya honlapja

Tállyai borokat lehet kóstolni

2013.04.08. 16:28 tállyi

hegyaljapiac_1365431205.jpg_639x661

Tállya elfeledett - legalábbis a beharangozó szerint -, első osztályú dűlőinek levét kóstolhatják az Alkonyi László borszakíró által vezetett tematikus kóstolón a résztvevők vasárnap a Tokaj-Hegyalja Piac programjai keretében. A részvevők számát a Sárga Borház emeleti termének befogadóképessége szabja meg, ezért a piacszervezők előzetes jelentkezést kérnek a tokajhegyaljapiac@gmail.com címen. A kóstoló ára: 2000 Ft/fő.

A kóstolón a Nyerges-dűlőt Kovács Zoltán mutatja be, a Köves-hegyet a Szirmay Kúria, a Bártfai- és a Hetény-dűlőt a Homoky Pincészet, a Csatorna- és a Görbe-dűlőt a Vineum Pincészet, a Bohomáj-dűlőt Szűcs Ferenc, míg a Patócs-dűlőt Alkonyi László, aki bizonyára mesél saját borának különös történetéről is.

Szólj hozzá!

Címkék: bor alkonyi lászló tállya tokaj-hegyalja piac

A bejegyzés trackback címe:

https://tallya.blog.hu/api/trackback/id/tr955211166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása