Január 26-án, szombaton este az Oroszlánosban

Névtelen_2.jpg

HTML

Facebookon is vagyunk!

Mi újság Tállyán?

„Tállya egyedülálló építészeti és természeti adottságokkal rendelkezik és még mindig élő és összetartó közösséggel büszkélkedhet. Bár kétségtelen, hogy amíg a mádi dűlők neveit ma már kívülről fújják a borrajongók, addig a tállyaiak közül jó, ha egyet-kettőt fel tud idézni, az idők gyorsan változhatnak. Tállya a jövő hegyaljai települése.”
(Alkonyi László)

Kérdése van? Írna belénk/nekünk? E-mail: tallyabor[a]gmail.com

Tállya a Wikipédián
Tállya a Mandiner borrovatában
Tállya az Irodalmi Jelenben
Tállya honlapja

Homoky x TR Művek: Ázsiai pop-up Tállyán

2017.06.12. 13:48 dorottyahomoky

dorka_tr_szines.png

Június 17-én, szombaton ebédidőben különleges étel- és borsorral készül a tállyai Homoky Pincészet és a TR Művek csapata. Hat bort választottak ki, melyek mellé az ázsiai konyha inspirálta fogások kerülnek majd. 

Hétvégén kerül megrendezésre Tállyán a Kerekdomb Fesztivál. A tokaj-hegyaljai falu erre a három napra életre kel, és rengeteg színes programmal, koncerttel, nyitott pincékkel várja a vendégeket. A Homoky Pincészet is kinyitja kapuit, és az egész napos pincebejárás és kóstolás mellett szombaton egy különleges ebéddel is készülnek.

Meghívták a szintén tállyai TR Művek pincét, akikkel egy hatfogásos, illetve hatboros menüt álmodtak meg. A két pince első közös ebédjén a tokaji furmintok és hárslevelűk mellé ázsiai konyhára hangolt ételek kerülnek majd.

A menüsor a következő lesz:

zöldség, gyümölcs, chili, só
- TR Művek Felső Palota szűretlen furmint 2013 -

fürjtojás, curry, menta
- TR Művek Furmint 2015 -

marinált hal, körte, rukkola
- Homoky Sas alja hárslevelű 2015 -

kacsa udon
- Homoky Bártfai furmint 2015 -

sós karamell, zöld tea sorbet
- TR Művek Édes furmint 2015 -

trópusi pite
- Homoky Fordítás 2013 -

kávé: cold brew

Érdeklődni, illetve regisztrálni itt lehet: dorottyahomoky@gmail.com.

Az ebéd előtt és után, illetve a pénteki és vasárnapi napon mindkét pince borait meg lehet majd kóstolni és vásárolni a Homoky Pincészetnél. 

Szólj hozzá!

Címkék: nyitott pincék ebéd tállya tr kerekdomb ázsiai konyha homoky pincészet homoky tr művek kerekdomb fesztivál ázsiai pop-up bormenü

A bejegyzés trackback címe:

https://tallya.blog.hu/api/trackback/id/tr112587491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása